Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59

Nieuws

Om je op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen en reinigingstechnieken in ons vakgebied, zullen we regelmatig artikelen posten die hierop ingaan. Ook zullen we (nieuwe) projecten met je delen, zodat je inzicht krijgt in onze werkzaamheden.

Onderhoud ventilatiekanalen reinigen

Ventilatiekanalen reinigen
21 februari 2018

Onderhoud aangaande ventilatiekanalen reinigen vindt regelmatig onvoldoende plaats. Enerzijds doordat er geen prioriteit aan wordt gegeven en anderzijds door onwetendheid. In dit artikel gaan we in op waar goed onderhoud aan de ventilatiekanalen dient te voldoen en op welke wijze dit ingericht kan worden.

Lees meer

Natstralen binnen de industriële sector

Natstralen
14 februari 2018

De komende maanden gaan we dieper in op de mogelijkheden van de reinigingsmethoden die we toepassen binnen de diverse branches. In dit artikel geven we jullie een kijkje in de keuken van de industriële sector in combinatie met de meerwaarde van natstralen.

Lees meer

IJsstralen in de food industrie

IJsstralen
05 februari 2018

De komende maanden gaan we dieper in op de mogelijkheden van de reinigingsmethoden die we toepassen binnen de diverse branches. In dit artikel geven we jullie een kijkje in de keuken van de food industrie in combinatie met de meerwaarde van ijsstralen.

Lees meer

Nijhuis reiniging zoekt industriële reiniger!

industriële reiniger
03 februari 2018

Wegens aanhoudende structurele drukte van bestaande projecten en nieuwe projecten, zijn wij per direct op zoek naar een industriële reiniger ter uitbreiding van ons team. Ken jij en of ben jij onze industriële reiniger? Wij komen graag in contact met je! Je voert uiteenlopende reinigingsprojecten uit op het gebied van onder anderen ijsstralen, gritstralen tot […]

Lees meer

De uitdagingen rondom tankreiniging

Tankreiniging
31 januari 2018

Welke reinigingsmethode(n) het beste aansluit(en) is afhankelijk van de type tank dat gereinigd dient te worden met de daarbij behorende (strenge) vereisten. Tankreiniging waarbij de tanks in aanraking komen met..

Lees meer

Glasparelstralen effectief voor non ferro metalen

Glasparelstralen non ferro metalen
24 januari 2018

Glasparelstralen zorgt voor een goed resultaat bij de behandeling van non ferro metalen. Sterker nog het reinigt grondig, het glasparelstralen verstevigd het oppervlak en is de meest doeltreffende behandelmethode voor..

Lees meer

Damwandreiniging voor bedrijfspanden

Damwandreiniging
18 januari 2018

Om het gehele industriële reinigingsproces te kunnen verzorgen, ondersteunt Nijhuis Reiniging ook met damwandreiniging voor bedrijfspanden. In dit artikel vertellen we je over de mogelijkheden van damwandreiniging, de voordelen van Nijhuis Reiniging en onze werkwijze rondom damwand reiniging.

Lees meer

Totaal concept machinereiniging & onderhoud

Machinereiniging
18 januari 2018

Om de risico’s op storingen en ongewenste stilstand te minimaliseren, raden wij aan naast de machinereiniging periodiek onderhoud te (laten) verrichten. Met name bij risicogevoelige onderdelen en..

Lees meer

Quaternaire ammoniumverbindingen desinfectie in de food industrie

Quaternaire ammoniumverbindingen desinfectie
15 januari 2018

Om op een effectieve manier schimmels, bacteriën, voedselresten en andere stoffen die van invloed zijn op de gezondheid en veiligheid te reinigen, wordt er tijdens het reinigingsproces o.a. gebruik gemaakt van quaternaire ammoniumverbindingen desinfectie. Afhankelijk van de eisen die je stelt hoe het desinfectieniveau moet zijn, bepalen we..

Lees meer