Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59

Nieuws

Om je op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen en reinigingstechnieken in ons vakgebied, zullen we regelmatig artikelen posten die hierop ingaan. Ook zullen we (nieuwe) projecten met je delen, zodat je inzicht krijgt in onze werkzaamheden.

Doelmatig gebruik hydrofoberen

Hydrofoberen
11 februari 2019

Hydrofoberen is een wijze van impregneren dat kan worden toegepast op nieuwe of bestaande oppervlakken. Veelal past Nijhuis Reiniging het toe in combinatie met gevelreiniging. Hydrofoberen is zeer functioneel. In dit artikel gaan we in op de meerwaarde die hydrofoberen kan opleveren.

Lees meer

Droogijsreiniging, hoe werkt het?

Droogijsreiniging
29 juli 2018

Droogijsreiniging is een veel toegepaste techniek die we onder anderen inzetten in de voedingsindustrie. Denk hierbij aan de reiniging van matrijzen en machines. In dit artikel gaan we in op hoe droogijsreiniging werkt en hoe het wordt toegepast. 

Lees meer

Waarom specialistisch reinigen?

specialistisch reinigen
22 juli 2018

Als ondernemer ben ik al meer dan 10 jaar actief op het gebied van specialistisch reinigen. Veelal verzorg ik mijn werkzaamheden voor bedrijven, maar ook werkzaamheden voor particulieren voer ik uit zoals gevelreiniging of het stralen van houten gebinten. Waarom ik voor deze manier van reinigen heb gekozen, zal ik jullie meer over vertellen in dit artikel. 

Lees meer

Luchtkanalen reinigen & de frequentie

Luchtkanalen reinigen
09 juli 2018

Een vraag die we regelmatig krijgen als we luchtkanalen reinigen is in welke frequentie het onderhoud dient plaats te vinden, zodat de luchtkanalen zo goed mogelijk functioneren en daarmee risico’s worden beperkt. In dit artikel gaan we hier verder op in. Afhankelijkheden luchtkanalen reinigen We kunnen niet eenduidig aangeven wat de frequentie is. Dit is […]

Lees meer

Mogelijkheden hout zandstralen

hout zandstralen
02 juli 2018

Hout zandstralen in het afgelopen decennia weer in opmars, vanwege onder anderen de trends die zich voordoen op woon gebied. Echter zijn de functionaliteiten van hout zandstralen breder. In dit artikel gaan we in op wat je zoal kan laten zandstralen op het gebied van hout. Hout zandstralen van diverse houtsoorten Ongeacht de toepassingen kunnen […]

Lees meer

Voordelen frequent luchtkanalen reinigen

Luchtkanalen reinigen
25 juni 2018

Frequent onderhoud van luchtkanalen reinigen is eerder noodzakelijk dan wenselijk. De luchtkanalen vormen namelijk een belangrijk onderdeel van het ventilatiesysteem en daarmee voor de gezondheid en werking van het systeem. Daarnaast zijn er..

Lees meer

Zelf luchtkanalen reinigen verstandig?

Luchtkanalen reinigen
22 juni 2018

Het reinigen van luchtkanalen klinkt misschien eenvoudig en met een beetje ervaring kom je vaak een heel eind. Echter om ervoor te zorgen dat luchtkanalen reinigen op een nauwkeurige en effectieve manier uitgevoerd wordt, is veelal een specifieke aanpak benodigd.

Lees meer

Toepassingen stofvrij stralen

Stofvrij stralen
18 juni 2018

Stofvrij stralen kan worden ingezet bij diverse ondergronden om bijvoorbeeld vloeren op te ruwen, vervuiling te verwijderen of het dient als voorbereidingslaag voor anti-slip. Je vindt de reinigingstechniek o.a. terug in verschillende branches zoals productie gerelateerde organisaties en de wegen- en scheepsbouw. In dit artikel gaan we in op de toepassingen van stofvrij stralen binnen de genoemde branches.

Lees meer

Chemisch reinigen versus graffiti verwijderen

Chemisch reinigen
11 juni 2018

Grafity verwijderen wordt niet voor niets gezien als een kostbare klus, vanwege het feit dat grafity niet eenvoudig te verwijderen is.Ondanks dat het een tijdrovende klus kan zijn, weten wij dit op een effectieve manier aan te pakken. Chemisch reinigen is een manier om dit te realiseren. Meer hierover lees je in dit artikel.

Lees meer