Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59

Nieuws

Om je op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen en reinigingstechnieken in ons vakgebied, zullen we regelmatig artikelen posten die hierop ingaan. Ook zullen we (nieuwe) projecten met je delen, zodat je inzicht krijgt in onze werkzaamheden.

Droogijsstralen partner inschakelen?

Droogijsstralen
19 maart 2019

Doordat we verschillende reinigingstechnieken toepassen kunnen we jouw totale industriële reiniging verzorgen van jouw productie omgeving, cleanroom of andere ruimte, waarbij industriële reiniging wenselijk is. Eén van de technieken die we hiervoor inzetten is droogijsstralen.

Lees meer

Waarom specialistisch reinigen uitbesteden?

Specialistisch reinigen
06 maart 2019

Specialistisch reinigen zegt het al.. het vergt een speciale manier van reinigen. Door jarenlange ervaringen hebben wij ons weten te specialiseren in industriële reiniging. Iedere oppervlakte heeft zijn eigenschappen evenals de vereisten die worden gesteld aan de omgeving. In dit artikel vertellen we je meer hierover.

Lees meer

Doelmatig gebruik hydrofoberen

Hydrofoberen
11 februari 2019

Hydrofoberen is een wijze van impregneren dat kan worden toegepast op nieuwe of bestaande oppervlakken. Veelal past Nijhuis Reiniging het toe in combinatie met gevelreiniging. Hydrofoberen is zeer functioneel. In dit artikel gaan we in op de meerwaarde die hydrofoberen kan opleveren.

Lees meer

Droogijsreiniging, hoe werkt het?

Droogijsreiniging
29 juli 2018

Droogijsreiniging is een veel toegepaste techniek die we onder anderen inzetten in de voedingsindustrie. Denk hierbij aan de reiniging van matrijzen en machines. In dit artikel gaan we in op hoe droogijsreiniging werkt en hoe het wordt toegepast. 

Lees meer

Waarom specialistisch reinigen?

specialistisch reinigen
22 juli 2018

Als ondernemer ben ik al meer dan 10 jaar actief op het gebied van specialistisch reinigen. Veelal verzorg ik mijn werkzaamheden voor bedrijven, maar ook werkzaamheden voor particulieren voer ik uit zoals gevelreiniging of het stralen van houten gebinten. Waarom ik voor deze manier van reinigen heb gekozen, zal ik jullie meer over vertellen in dit artikel. 

Lees meer

Luchtkanalen reinigen & de frequentie

Luchtkanalen reinigen
09 juli 2018

Een vraag die we regelmatig krijgen als we luchtkanalen reinigen is in welke frequentie het onderhoud dient plaats te vinden, zodat de luchtkanalen zo goed mogelijk functioneren en daarmee risico’s worden beperkt. In dit artikel gaan we hier verder op in. Afhankelijkheden luchtkanalen reinigen We kunnen niet eenduidig aangeven wat de frequentie is. Dit is […]

Lees meer

Mogelijkheden hout zandstralen

hout zandstralen
02 juli 2018

Hout zandstralen in het afgelopen decennia weer in opmars, vanwege onder anderen de trends die zich voordoen op woon gebied. Echter zijn de functionaliteiten van hout zandstralen breder. In dit artikel gaan we in op wat je zoal kan laten zandstralen op het gebied van hout. Hout zandstralen van diverse houtsoorten Ongeacht de toepassingen kunnen […]

Lees meer

Voordelen frequent luchtkanalen reinigen

Luchtkanalen reinigen
25 juni 2018

Frequent onderhoud van luchtkanalen reinigen is eerder noodzakelijk dan wenselijk. De luchtkanalen vormen namelijk een belangrijk onderdeel van het ventilatiesysteem en daarmee voor de gezondheid en werking van het systeem. Daarnaast zijn er..

Lees meer

Zelf luchtkanalen reinigen verstandig?

Luchtkanalen reinigen
22 juni 2018

Het reinigen van luchtkanalen klinkt misschien eenvoudig en met een beetje ervaring kom je vaak een heel eind. Echter om ervoor te zorgen dat luchtkanalen reinigen op een nauwkeurige en effectieve manier uitgevoerd wordt, is veelal een specifieke aanpak benodigd.

Lees meer