Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59

Stralen en spuiten

Nijhuis Reiniging is gespecialiseerd in het stralen en spuiten van diverse oppervlakken. We werken voor diverse opdrachtgevers, waarbij, afhankelijk van het te reinigen oppervlak, wordt bepaald welke reinigingstechniek het beste kan worden toegepast. Hieronder tref je de belangrijkste straal- en spuittechnieken:

Keuze straal- en spuittechniek

Welke straal- en spuittechniek het beste kan worden toegepast is afhankelijk van een aantal factoren, namelijk:

  • De omgeving waar de werkzaamheden plaatsvinden.
  • De te behandelen oppervlakte. Niet iedere oppervlakte is geschikt voor diverse straal- en spuit technieken.
  • De kwaliteitseisen die aan de reiniging worden gesteld. Mede op basis hiervan wordt bepaald welke methode van stralen en spuiten geschikt is.
  • De bewerkingen die na de reiniging van het object uitgevoerd dienen te worden.

Indien gewenst en geschikt kunnen wij de werkzaamheden verrichten bij jou op locatie! 

Toepassingen stralen en spuiten

De toepassingen van het stralen en spuiten zijn divers. Denk hierbij aan de industriële reiniging van constructiedelen of het stralen en spuiten van (food gerelateerde) productiemachines. Maar je kunt ook denken aan het stofvrij maken van industriële werkomgevingen. Geen uitdaging is ons te gek! Zo hebben wij bijvoorbeeld ook ervaring met het stralen en spuiten van hygiëne uitdagingen in (food)productie gerelateerde (gevoelige) omgevingen.

Werkwijze stralen en spuiten

Onze algemene werkwijze is dat, alvorens wij starten met stralen en spuiten, wij eerst een inventarisatie maken van het te behandelen oppervlak(ken). Op basis hiervan, jouw (kwaliteits)eisen en de verwachtingen die je hebt ten aanzien van de te reinigen oppervlakte(s) bepalen we de beste behandelmethode. Alle werkzaamheden worden hierbij uitgevoerd met gecertificeerde medewerkers en eigen materieel.

Contact over stralen en spuiten?

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van stralen en spuiten voor jouw organisatie. We hebben veel ervaring binnen diverse branches van uiteenlopende reinigingswerkzaamheden. Contact opnemen kan via het telefoonnummer 0652-355 759 of via info@nijhuisreiniging.nl.

Zij gingen u voor

Informatie Aanvragen