Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59

Chemisch reinigen

Wil je jouw organisatie op een professionele manier laten chemisch reinigen door een ervaren team binnen de industriële sector? Nijhuis Reiniging voert chemische technische reinigingen uit wanneer chemicaliën benodigd zijn om een volledige reiniging van bijvoorbeeld koelers, vaten, kolommen, leidingwerk en heaters te realiseren. 

Werkwijze chemisch reinigen Nijhuis Reiniging

Chemisch reinigenOm chemisch reinigen van jouw gewenste object of oppervlak mogelijk te maken, voeren wij vooraf een analyse uit om de samenstelling van de chemicaliën te bepalen. Deze reiniging gebeurt in een alkalische-, zuur- of neutrale chemische samenstelling. Op basis van de te bepalen samenstelling voeren wij zorgvuldig de te reinigen klus uit en verrichten wij tussentijds metingen uit om te bepalen of de verontreiniging daadwerkelijk definitief verwijderd is. Het gedetailleerde reinigingsverslag ontvang je als opdrachtgever om inzicht te krijgen in de vervuiling die verwijderd is en tevens als rapport kan dienen voor inspectie. Denk hierbij aan de NTW.

Oppervlakken die geschikt zijn voor chemisch reinigen

We zijn met name gespecialiseerd in diverse food gerelateerde sectoren. We voeren chemisch reinigen uit op het gebied van zowel natte reiniging als droge reiniging, desinfectering en het productie klaar maken van diverse objecten en oppervlakken. Denk hierbij aan:

  • Productiemachines die in aanraking komen met vis, groente en maaltijden.
  • Transportbanden reinigen voor het vervoeren van brood/ banket, groente.
  • Het chemisch reinigen van stoomketels, tanks, koelers, etc.

Meer informatie over chemisch reinigen?

Ben je van plan jouw object of oppervlak te laten chemisch reinigen? Wij voeren deze reinigingsklus graag voor je uit! We hebben de expertise in huis, werken met gecertificeerde medewerkers en weten van aanpakken. Voor meer informatie kan je ons bellen via 0652-355 759 of via info@nijhuisreiniging.nl.

Terug naar overzicht industriële reiniging

Zij gingen u voor

Informatie Aanvragen