Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59

Luchtkanalen reinigen

Om te zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving is periodiek luchtkanalen reinigen essentieel! Luchtkanalen transporteren namelijk vuile lucht de ruimtes in en worden na veelvuldig gebruik aangetast door de vervuilde delen die vrijkomen. Nijhuis Reiniging heeft jarenlange ervaring om op een efficiënte manier deze klus (periodiek) voor jou te realiseren. Hierbij voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

Voordelen luchtkanalen reinigen

Luchtkanalen reinigen brengt verschillende voordelen met zich mee. Naast het feit te kunnen voldoen aan de kwaliteitseisen is het werken in een omgeving waar luchtkanalen reinigen frequent wordt toegepast hygiënischer! Tevens worden de gezondheidsrisico’s, van de vervuilde deeltjes die vrijkomen vanuit de luchtkanalen, aanzienlijk vermindert. Daar komt bij dat de ventilatiekanalen langer mee gaan, krachtiger zijn in gebruik en minder energie kosten qua afzuiging. Kortom luchtkanalen reinigen biedt meerdere voordelen! 

Wanneer is luchtkanalen reinigen nodig?

De frequentie van de reiniging is afhankelijk van de mate van verontreiniging en de kwaliteitseisen die gesteld worden door jouw organisatie of verzekering. Naarmate er veel en intensief gebruik wordt gemaakt van de luchtkanalen is het aannemelijk dat luchtkanalen reinigen vaker toegepast zal worden. Tevens is het zo dat het mechanische ventilatiesysteem door de vervuiling minder capaciteit heeft wanneer er wordt bezuinigd op de reiniging ervan. Door middel van een inventarisatie kunnen we voor u bepalen of het aan te raden is om de luchtkanalen te reinigen. Op basis van de vervuiling kunnen we tevens afspraken maken om periodiek bij jullie langs te komen voor het onderhoud ervan, zodat je hier geen omkijken meer naar hebt!

Advies ontvangen over luchtkanalen reinigen?

Wil je meer weten over onze aanpak omtrent luchtkanalen reinigen en wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0652-355 759 voor meer informatie. E-mailen kan ook via info@nijhuisreiniging.nl.

Zij gingen u voor

Informatie Aanvragen