Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59
gritstralen

Gritstralen: verwijderen van o.a. verf en corrosie

Een oppervlakte op een nauwkeurige wijze ontdoen van bijvoorbeeld verf kan een complex project worden als dit niet op de juiste manier wordt uitgevoerd. Nijhuis Reiniging kan jouw gritstralen werkzaamheden uit handen nemen. In dit artikel gaan we in de mogelijkheden hiervan.

Gritstralen geschikt voor verfijnde moeilijk bereikbare oppervlakken

Gritstralen, ook wel zandstralen genoemd, werkt zeer effectief als het gaat om het verwijderen van verf, doordat met gritkorrels onder hoge druk tegen het oppervlak geblazen wordt. Ook verfijnde moeilijk bereikbare oppervlakken kunnen worden meegenomen zoals hoekjes en gaatjes. Gritkorrels zijn namelijk kleine korrels die de reiniging van het oppervlak mogelijk maken.

Meer informatie over gritstralen en onze werkwijze

Gritstralen: veelzijdig inzetbaar

Naast het ontdoen van verf kan je met gritstralen een oppervlakte ook ontdoen van lak, coating, corossie en roest van een oppervlak. Daarnaast zetten we het ook in om oppervlaktes te herstellen naar de oorspronkelijke natuurlijke uitstraling. Denk hierbij aan meubels of eiken gebinten.

Ga naar werkwijze hout zandstralen

Reinigingsproject laten gritstralen?

Heb jij een reinigingsproject en zou je deze graag willen laten gritstralen? Of wil je graag een vrijblijvend advies welke reinginingsmethode het beste ingezet kan worden? Wij adviseren je graag! Het kan ook zijn dat mogelijk een andere reinigingstechniek effectiever en/ of duurzamer is.

Nijhuis Reiniging zet diverse reinigingstechnieken in om te komen tot het beste resultaat. Naast gritstralen kun je denken aan stofvrij stralen, ijsstralen, natstralen etc. Een combinatie van reinigingstechnieken voor een bepaald oppervlakte is soms ook niet ondenkbaar. Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0652-355 759 of vul onderstaand contactformulier in.

Terug naar overzicht

Contactformulier