Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59

Ventilatiekanalen reinigen

Zitten de ventilatiekanalen vol stof, maken ze lawaai, veroorzaken ze stank en/of functioneren ze niet meer naar behoren? Ventilatiekanalen reinigen is vaak de uitkomst! Nijhuis Reiniging voert diverse werkzaamheden rondom ventilatiekanalen reinigen uit in diverse branches. Denk hierbij aan industrie- of bouw gerelateerde omgevingen, zoals een bakkerij of een houtzagerij.

Waarom is ventilatiekanalen reinigen essentieel?

Ventilatiekanalen reinigenPeriodiek jouw ventilatiekanalen reinigen is gewenst om jouw apparatuur effectief zijn werk te laten doen en daarnaast te kunnen voldoen aan de gezondheid- en veiligheidseisen die jou organisatie, de wet en verzekering stelt. Aangaande de verzekering, raden wij aan de polisvoorwaarden van de verzekering van jouw organisatie te controleren om te bepalen in hoeverre en welke frequentie zij verwachten dat de ventilatiekanalen gereinigd worden. Dit verschilt per verzekeringsmaatschappij. Het niet adequaat laten uitvoeren van ventilatiekanalen reinigen brengt immers de nodige risico’s met zich mee voor o.a. de brandveiligheid en gezondheid.

Werkwijze ventilatiekanalen reinigen Nijhuis Reiniging

Voor aanvang van onze werkzaamheden, zullen we eerst bij jou op locatie een inspectie uitvoeren om te bepalen welke reinigingstechniek het beste aansluit bij de aard van de vervuiling. Wij verzorgen het complete traject rondom ventilatiekanalen reinigen inclusief het afstellen van het ventilatiesysteem! Zodra Nijhuis Reiniging jouw ventilatiekanalen gaat reinigen, zie je direct resultaat!

Indien gewenst, kunnen we periodiek de werkzaamheden voor jou verzorgen, zodat je hier geen omkijken meer naar hebt! Na elke project ontvang je van ons een certificaat met de uitvoeringsdatum en uitgevoerde werkzaamheden. Alle werkzaamheden rondom vetkanaal reinigen verzorgen wij met eigen materieel en gecertificeerde medewerkers.

een inventarisatie afspraak maken voor ventilatiekanalen reinigen?

Nijhuis Reiniging voorziet jou graag van advies om te bepalen in hoeverre de vervuiling belastend is voor de ventilatiesystemen en omgeving. We meten onder anderen de afzuigcapaciteit en geven jou een advies over het gebruik. Meer weten over ventilatiekanalen reinigen? Maak een afspraak en bel ons via 0652-355 759 voor meer informatie. E-mailen kan ook via info@nijhuisreiniging.nl.

Terug naar overzicht luchtkanalen reinigen

Zij gingen u voor

Contactformulier Test