Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59

Industriële reiniging

Nijhuis Reiniging is gespecialiseerd in industriële reiniging op verschillende vlakken. Hierbij kun je denken aan het reinigen van machines, tank- en siloreiniging, chemische reiniging en gevelreiniging. Maar je kunt ook denken aan het reinigen van installaties of het reinigen van leidingen en systemen. Alle werkzaamheden voeren we uit met eigen materieel en gecertificeerde vakbekwame medewerkers.

Waarom Nijhuis Reiniging inschakelen voor industriële reiniging?

Nijhuis Reiniging is jarenlang specialist in het reinigen van diverse industriële omgevingen. Doordat we ervaren zijn met een breed scala aan reinigingstechnieken om de industriële reiniging uit te voeren, zijn we in staat om zelfs voor de meest lastige reinigingsklussen een oplossing te realiseren. We reinigen bijvoorbeeld vervuilde (productie)machines en moeilijk bereikbare oppervlakken zoals spanten of luchtkanalen. Daarnaast kunnen we er ook voor zorgen dat jouw industriële werkomgeving gedesinfecteerd of stofvrij gemaakt wordt. Kortom er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van industriële reiniging die we kunnen verzorgen!

We streven naar een duurzame reiniging, waarvan je een langere tijd gemak ervaart. Als aanvulling hierop kunnen wij het onderhoud van de desbetreffende reinigingsklus verzorgen, zodat je geen omkijken meer hiernaar heeft.

Werkwijze industriële reiniging

Ons algemene werkwijze is dat, alvorens wij starten met de industriële reiniging, wij eerst een inventarisatie maken van het te behandelen oppervlak(ken). Op basis hiervan, jouw (kwaliteits)eisen en de verwachtingen die je hebt ten aanzien van de te reinigen oppervlakte(s) bepalen we de beste behandelmethode om het oppervlak te reinigen. Vervolgens kunnen we, indien gewenst, een onderhoudsplan opstellen voor de komende jaren, zodat jouw reinigingswerkzaamheden periodiek worden verzorgd door Nijhuis Reiniging.

Meer weten over industriële reiniging?

Nijhuis Reiniging vertelt je graag over de mogelijkheden van industriële reiniging. We hebben ervaring binnen diverse branches en type organisaties. Bel ons via het telefoonnummer 0652-355 759 of e-mail ons: info@nijhuisreiniging.nl.

Zij gingen u voor

Informatie Aanvragen