Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59
Droogijsstralen

Droogijsstralen partner inschakelen?

Nijhuis Reiniging kan voor jouw organisatie diverse industriële reiniging verzoeken uitvoeren. Doordat we verschillende reinigingstechnieken toepassen kunnen we jouw totale industriële reiniging verzorgen van jouw productie omgeving. Maar ook van een cleanroom of andere ruimte, waarbij industriële reiniging wenselijk is. Eén van de technieken die we hiervoor inzetten is droogijsstralen.

Droogijsstralen dienst inhuren?

Nijhuis Reiniging wordt regelmatig ingehuurt om mobiel stralen toe te passen. Droogijsstralen kan ingezet worden voor diverse toepassingen vanwege de verfijnde techniek. De hoeveelheid luchtstroom die is aan te passen en de instelbare grootte van de ijspellets. De wijze waarop wij dit toepassen is geheel afhankelijk van de soort vervuiling en de vereisten die gesteld worden aan de omgeving. Op basis van waar de vervuiling zich bevindt, bekijken we op welke wijze we het oppervlak het beste kunnen reinigen. Dit doen we door vooraf een nulmeting te verrichten en rekening te houden met de verschillende wet- en regelgeving die van belang zijn bij de desbetreffende omgeving.

Geen enkele locatie om droogijsstralen toe te passen is ons vreemd!

Droogijsstralen kunnen we toepassen in diverse ruimtes. Van productie omgevingen tot een werkplaats. Een omgeving buiten is ook mogelijk. Er wordt onder vrijwiel iedere weersomstandigheid gestraald met uitzondering van (harde) regen. Je loopt dan de kans dat de regen bevriest aan het metaal dat door het droogijsstralen zeer koud wordt.

Droogijsstralen laten uitvoeren door Nijhuis Reiniging?

Zoek je een partner die jouw organisatie kan ontzorgen met (complexe) industriële reiniging in combinatie met droogijsstralen of een andere reinigingstechniek? Wij adviseren je graag! Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Terug naar overzicht

Contactformulier