Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59

Luchtkanalen inspectie

Wil je een luchtkanalen inspectie laten uitvoeren of een second opion met betrekking tot de omstandigheden van de luchtkanalen? Nijhuis Reiniging kan je zowel ondersteunen met een luchtkanalen inspectie als de reiniging ervan. Onze inspecties worden verzorgd door vakbekwame gecertificeerde medewerkers die werken met de nieuwste bewezen reinigingstechnieken. 

Werkwijze luchtkanalen inspectie

Luchtkanalen inspectieDe basis voor een luchtkanalen inspectie vormt de rapportage. In dit rapport krijg je inzage in de mate van de verontreiniging, de knelpunten en een advies over de wijze waarop de luchtkanalen gereinigd dienen te worden incl. aanbevelingen. Om een nauwkeurig beeld te krijgen van de omstandigheden in de luchtkanalen, wordt de inspectie uitgevoerd met een camera. Naderhand kan zodoende zorgvuldig geanalyseerd worden, ook voor gebruik van jouw organisatie. De inspectie wordt via een steekproef uitgevoerd binnen een aantal installatiedelen van de luchtkanalen.

Desgewenst kunnen we na de luchtkanalen inspectie eveneens de luchtkanalen reinigen en het periodieke onderhoud van de luchtkanalen voor je uitvoeren. Met het laten uitvoeren van het periodieke onderhoud heb je er naderhand geen omkijken meer naar en bevorderd het de kwaliteit en daarmee levensduur van het luchtkanalensysteem!

Diverse varianten van luchtkanalen inspectie

We kunnen voor u diverse luchtkanalen inspecties uitvoeren. Denk hierbij aan luchtkanalen inspecties voor ventilatiekanalen, vetkanalen, mechanische ventilaties etc.

Wil je een luchtkanalen inspectie laten uitvoeren?

Nijhuis Reiniging adviseert je graag over het laten uitvoeren van een luchtkanalen inspectie. Neem contact met ons op voor een (telefonisch) kennismakingsgesprek. Dat kan via het telefoonnummer 0652-355 759 of e-mail ons: info@nijhuisreiniging.nl.

Terug naar overzicht luchtkanalen reinigen

Zij gingen u voor

Informatie Aanvragen