Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59
Specialistisch reinigen

Waarom specialistisch reinigen uitbesteden?

Specialistisch reinigen zegt het al.. het vergt een speciale manier van reinigen. Door jarenlange ervaringen hebben wij ons weten te specialiseren in industriële reiniging. Iedere oppervlakte heeft zijn eigenschappen evenals de vereisten die worden gesteld aan de omgeving. In dit artikel vertellen we je meer hierover.

Specialistisch reinigen in de productie omgeving

Nijhuis Reiniging houdt zich met name bezig met het specialistisch reinigen van productie omgevingen of branche specifieke omgevingen zoals de chemische sector. Met name deze specialisatie zorgt ervoor dat diverse reinigingstechnieken in de loop der jaren zich hebben bewezen en met deze ervaring effectief jouw reinigingsproject kunnen uitvoeren. Niets is ons te gek. De meest uiteenlopende projecten hebben we inmiddels doorlopen. Denk hierbij aan (complexe) (food) tankreiniging, silo reiniging, productieband reiniging etc.

Specialistisch reiniging en inzet reinigingstechnieken

Hierbij passen we verschillende straaltechnieken toe zoals gritstralen, ijsstralen, stofvrij stralen, natstralen en glasparelstralen. Met name doordat we verschillende reinigingstechnieken in huis hebben, weten we de uiteenlopende voordelen ook met elkaar te combineren indien dit nodig en wenselijk is. Daarnaast kunnen wij tevens het onderhoud verzorgen van het reinigingsproject, zodat de reiniging ervan gewaarborgd blijft en de vervuiling minder snel de kans krijgt om zich te hechten.

Specialistisch reinigen i.c.m. wet- en regelgeving

Tevens worden er strenge eisen gesteld aan diverse omgevingen als het gaat om specialistisch reinigen. Veelal dient er gewerkt te worden volgens voor de desbetreffende branche gerelateerde wet- en regelgeving. Onze medewerkers worden continu bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied. Zo zijn we KIWA, KAD en VOL-VCA gecertificeerd.

Terug naar overzicht

Contactformulier