Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59

Machinereiniging

Wil je de machines binnen de organisatie laten ontdoen van olie, voedselresten of andere vervuiling, zodat ze weer functioneren volgens de hygiëne- en veiligheidseisen en/of langer mee gaan? Nijhuis Reiniging kan jou ondersteunen voor de machinereiniging! Zelfs de meest moeilijk bereikbare oppervlakken weten wij duurzaam en op een effectieve manier te reinigen.

Machinereiniging werkzaamheden

MachinereinigingNijhuis Reiniging kan je ondersteunen met diverse machine reiniging werkzaamheden.
Denk hierbij aan de reiniging van lasrobots, droog ovens en food gerelateerde machines bij bakkerijen, slachterijen of drankindustrie etc. Eveneens kunnen we aanvullende werkzaamheden verrichten zoals vloerreiniging, het afvoeren van oude boorolie, desinfectie van machines, het schoonspoelen van leidingen of de reiniging van reservoirs. Door onze jarenlange ervaring weten wij op een effectieve en duurzame manier de werkzaamheden rondom de machinereiniging te realiseren!

Werkwijze machinereiniging

De werkwijze van de desbetreffende machinereiniging is geheel afhankelijk van het te reinigen object/ oppervlak en de vereisten die hieraan gesteld worden. Om deze helder te krijgen, starten wij met een inventarisatie om uiteindelijk te bepalen welke reinigingstechniek passend is. Eventueel worden er meerdere reinigingstechnieken toegepast om een beter en duurzaam resultaat te bereiken. Na afloop van de reinigingsklus ontvang je van ons een certificaat met de verrichte werkzaamheden, zodat je te allen tijde kunt aantonen wanneer en op welke wijze jouw machinereiniging heeft plaatsgevonden. Indien gewenst verzorgen wij tevens het periodieke onderhoud ervan. Alle werkzaamheden verrichten wij hierbij met eigen materieel en gecertificeerd vakbekwame medewerkers.

Nijhuis Reiniging staat als machinereiniging specialist voor je klaar!

Wil je meer weten over onze mogelijkheden aangaande machinereiniging en onze werkwijze? Of zoek je een partner die je hierbij kan ondersteunen? Bel ons via 0652-355 759 of mail ons via info@nijhuisreiniging.nl.

Terug naar overzicht industriële reiniging

Zij gingen u voor

Informatie Aanvragen