Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59
ijsstralen

Welke objecten kunnen wij ijsstralen?

Afgelopen jaar hebben we diverse projecten op het gebied van ijsstralen verrichten. De oppervlaktes waarop we ijsstralen toepassen is zeer veelzijdig. Een aantal hiervan zullen we in dit artikel toelichten.

IJsstralen in combinatie met drukpers reinigen

Printplaten, productiebanden, afwerkingsmachines, matrijzen, elektrische panelen en andere oppervlakken reinigen we binnen een drukkerij onder anderen met droogijsstralen. Het grote voordeel is dat het snel kan gebeuren zonder dat je de machines hoeft de demonteren. Kortom de productieomgeving loopt minimale stilstand op.

IJsstralen in de levensmiddelen industrie

We zijn afgelopen jaar zeer actief geweest op het gebied van ijsstralen. Denk hierbij aan diverse oppervlaktes bij onder anderen bakkerijen, slachterijen, zuivelbedrijven etc. Hierbij kan je denken aan het reinigen van bakplaten, ovens, productiemachines en transportband reiniging. Met name doordat droogijsreiniging een hygiënische manier van reinigen is waar geen water wordt gebruikt is het een zeer geschikte methode voor deze omgevingen. Daarnaast ontstaat er geen restafval.

Meer informatie over ijsstralen

 

IJsstralen in productie omgevingen met moeilijk bereikbare oppervlakken

IJsstralen werkt zeer effectief als het gaat om productie omgevingen. Mede doordat we kunnen werken met verschillende snelheden en sterktes, zijn we in staat om zelfs moeilijk bereikbare oppervlakken te reinigen. Ook is droogijsstralen geschikt voor elektro motoren, hydraulische of pneumatische componenten. Dit komt doordat ijsstalen een volledig droog proces doormaakt. 

Wil je meer weten over ijsstralen?

IJsstralen toepassen als reinigingsmethode kent diverse voordelen. Daardoor is ijsstralen een veelzijdige reinigingstechniek die toepasbaar is voor diverse oppervlakken. Heb jij een reinigingsuitdaging en ben je op zoek naar een partner die jou hierbij kan ondersteunen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0652-355 759 of vul onderstaand contactformulier in.

Terug naar overzicht

Contactformulier