Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59

Silo reiniging

Wil je ongewenste bewoners van silo’s voorkomen en jouw silo(‘s) laten reinigen? Nijhuis Reiniging is jouw partner om silo reiniging werkzaamheden te realiseren! Wij reinigen onder anderen veevoersilo’s, bouwstoffensilo’s en silo’s waar o.a. melkpoeder en meel in is opgeslagen.

Werkwijze silo reiniging

Bij aanvang van een silo reiniging opdracht starten we met een inventarisatie waarbij de situatie en eventuele obstakels (zoals reststoffen of verontreinigingen) in kaart wordt gebracht. Eveneens brengen we de omstandigheden in kaart en jouw wensen en Silo reinigenverwachtingen. Op basis van deze situatie bepalen we de beste reinigingstechniek, waarbij we vervolgen met eigen materieel en gecertificeerd vakbekwame medewerkers uitvoeren. Nadat de silo reiniging heeft plaatsgevonden ontvang je van ons een certificaat ter bewijs dat de silo’s volgens de richtlijnen gereinigd zijn.

Om hygiëne- en veiligheidsrisico’s zoveel mogelijk te beperken adviseren wij om jaarlijks de silo reiniging te laten uitvoeren. Veelal werken wij met een onderhoudsplan voor een langere periode, zodat je ervan verzekert bent dat je hier geen omkijken meer naar hebt.

Soorten silo reiniging

Nijhuis Reiniging verzorgt diverse vormen van silo reiniging. Hierbij kan je denken aan het reinigen van grote graansilo’s, Trevira zaksilo’s, silo’s die vetten of biodiesel bevatten tot mortelsilo’s.

Meer informatie ontvangen over silo reiniging?

Wil je meer weten over onze werkwijze of zoek je een reinigingsbedrijf die voor jou de gehele silo reiniging kan verzorgen? Nijhuis Reiniging realiseert het voor je! Bel ons via het telefoonnummer 0652-355 759 of e-mail ons: info@nijhuisreiniging.nl.

Terug naar overzicht industriële reiniging

Zij gingen u voor

Informatie Aanvragen