Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59
specialistisch reinigen

Waarom specialistisch reinigen?

Als ondernemer ben ik al meer dan 10 jaar actief op het gebied van specialistisch reinigen. Veelal verzorg ik mijn werkzaamheden voor bedrijven, maar ook werkzaamheden voor particulieren voer ik uit zoals gevelreiniging of het stralen van houten gebinten. Waarom ik voor deze manier van reinigen heb gekozen, zal ik jullie meer over vertellen in dit artikel. 

De uitdagingen van specialistisch reinigen

Ik ben altijd al iemand geweest die van uitdaging houd. Dat zie je ook terug in mijn werk. Specialistisch reinigen is vaak geen eenvoudige klus: de vervuiling is vaak hardnekkig en niet gemakkelijk te verwijderen. Voorbeelden kan je denken aan chemisch reinigen,tankreiniging en het toepassen van diverse straaltechnieken zoals ijsstralen en gritstralen binnen diverse sectoren.

Het maximale resultaat van specialistisch reinigen

Ondertussen heb ik in de loop der jaren enorm veel ervaring op gedaan in verschillende situaties. Ben je benieuwd naar de uitdagingen op het vlak van specialistisch reinigen, dan stuur ik je graag door naar deze link, waar dit uitgebreid aan bod komt. We gaan altijd tot het uiterste en het maximale resultaat met ons team. Ook streven we ernaar duurzame reinigingsmethodieken toe te passen om zodoende de manier van werken te vernieuwen en te verbeteren.

Door de jaren heen merk je ook dat bepaalde reinigingsmethoden beter te combineren zijn of slimmer ingezet kunnen worden om specialistisch reinigen toe te passen. Daardoor blijft het ook zo’n mooi vak! Ondanks de moeilijkheidsgraad van de werkzaamheden weten we vanuit Nijhuis Reiniging ons continu te verbeteren om onze werkzaamheden nóg effectiever te realiseren. Dit doe ik samen met een team gemotiveerde medewerkers en eigen materieel.

Meer weten over specialistisch reinigen?

Wil je meer weten over onze werkzaamheden op het gebied van specialistisch reinigen of zoek je een partner die jou kan ondersteunen met de werkzaamheden op het gebied van specialistisch reinigen? Wij maken graag kennis bij je op locatie. Bel ons op via het telefoonnummer 0652-355 759 of e-mail ons via info@nijhuisreiniging.nl.