Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59
Chemisch reinigen

Chemisch reinigen versus graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen wordt niet voor niets gezien als een kostbare klus, vanwege het feit dat graffiti niet eenvoudig te verwijderen is. Nijhuis Reiniging past diverse reinigingsmethodieken toe. Ondanks dat het een tijdrovende klus kan zijn, weten wij dit op een effectieve manier aan te pakken. Chemisch reinigen is een manier om dit te realiseren. Meer hierover lees je in dit artikel.

Chemisch reinigen is een manier voor grafity verwijderen

Aan duurzaam reinigen hecht Nijhuis Reiniging veel waarde. Echter dient duurzaam reinigen wel het gewenste resultaat op te leveren. Bij uiterst hardnekkige verontreinigingen zoals graffty verwijderen is dit helaas niet het geval. Veelal zetten wij chemisch reinigen in om dit te realiseren. Dat wil niet zeggen dan andere reinigingstechnieken zoals droogijsstralen, niet gebruikt kunnen worden. Het werkt alleen minder effectief, waardoor het reinigen een duurdere aangelegenheid wordt.

 

De wijze van chemisch reinigen voor grafity verwijderen

Veelal zetten we een chemisch reinigingsmiddel in om graffiti te verwijderen. Deze voegen wij toe aan het materieel dat wij inzetten en de desbetreffende straaltechniek. Denk hierbij aan hogedruk reiniging of stoomreiniging in combinatie met chemisch reinigen. Dit is geheel afhankelijk van het type ondergrond en hoe hardnekkig de graffiti is. Het kan ook voorkomen dat we meerdere reinigingstechnieken combineren voor het gewenste resultaat. Om graffiti minder snel de kans te laten krijgen zich te gaan hechten bij een mogelijk volgende keer, kunnen wij een coating aanbrengen. Het grote voordeel is dat de volgende reiniging rondom graffiti verwijderen een stuk eenvoudiger te realiseren is en jouw organisatie zodoende minder kosten kwijt is aan onderhoudswerkzaamheden.

 

Meer weten over chemisch reinigen i.cm. grafity verwijderen?

Wil je meer weten over onze effectieve aanpak van grafity verwijderen door middel van chemisch reinigen of onze andere reinigingstechnieken? Wij adviseren je graag! Bel ons op via het telefoonnummer 0652-355 759 of e-mail ons via info@nijhuisreiniging.nl.