Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59
Droogijsstralen

Droogijsstralen, een toegepaste techniek bij ernstige vervuilingen

Droogijsstralen is een techniek die we veelvuldig toepassen bij oppervlaktes die ernstig vervuild zijn. Echter is het ook geschikt voor gevoelige oppervlakken of oppervlakken waarbij minimaal restafval mag ontstaan na de reiniging ervan. Ben je op zoek naar een partner die gespecialiseerd in het toepassen droogijsstralen? Nijhuis Reiniging heeft jarenlang ervaring met droogijsstralen van diverse oppervlaktes en ondersteunt je graag!

Wat kunnen we zoals voor je droogijsstralen?

Droogijsstralen is inzetbaar om diverse objecten of oppervlakken te reinigen. Vervuilingen zoals lijm, olie, vet, stof van kolen, oplosmiddelen, zeepresten, eiwitresten etc. kunnen door middel van droogijsstralen verwijderd worden. Concreet kan je hierbij denken aan:

  • Het droogijsstralen van onderdelen die ontvet of ontbraamt dienen te worden.
  • Het reinigen van bekledingen van bussen, trams, vliegtuigen, bedrijfsauto’s etc.
  • Het reinigen van food gerelateerde machines zoals bakplaten, transportbanden etc.

Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden om te droogijsstralen. Vraag naar de mogelijkheden!

Meerwaarde droogijsstralen bij Nijhuis Reiniging

Het grote voordeel van Nijhuis Reiniging is dat wij naast droogijsstralen gespecialiseerd zijn in meerdere reinigingstechnieken. Daarbij hebben we ons als industrieel reinigingsbedrijf één van de uniekste in Nederland gespecialiseerd in (food) productie gerelateerde omgevingen. Het komt regelmatig voor dat een bepaalde reinigingstechniek, zoals droogijsstralen, niet afdoende is. Door onze brede inzetbaarheid en kennis en kunde van diverse reinigingstechnieken, combineren we reinigingstechnieken om zodoende een duurzaam resultaat te leveren.

De reiniging dient immers ervoor te zorgen dat de vervuiling zo min mogelijk de kans krijgt om weer terug te komen, zodat je zo min mogelijk hinder ondervindt. Hierbij maken we gebruik van eigen materieel en gecertificeerde medewerkers. Tevens zijn we zelfvoorzienend, wat inhoudt dat we gebruik maken van ons eigen lucht- en stroomnet. Hiermee voorkomen we dat jouw lucht- en stroomnet overbelast raakt.

Meer informatie over ijsstralen

Kennismaken met Nijhuis Reiniging aangaande droogijsstralen?

We bespreken graag de mogelijkheden met je over droogijsstralen en het gewenste oppervlak dat gereinigd dient te worden. Mogelijk bereiken we een beter resultaat door gebruik te maken van andere reinigingstechnieken of een combinatie van reinigingstechnieken. Meer weten? Bel ons via het telefoonnummer 0652-355 759 of e-mail ons via info@nijhuisreiniging.nl.

Terug naar nieuws overzicht