Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59
Luchtkanalen reinigen

Zelf luchtkanalen reinigen verstandig?

Het reinigen van luchtkanalen klinkt misschien eenvoudig en met een beetje ervaring kom je vaak een heel eind. Echter om ervoor te zorgen dat luchtkanalen reinigen op een nauwkeurige en effectieve manier uitgevoerd wordt, is veelal een specifieke aanpak benodigd.

Luchtkanalen reinigen & specifieke aanpak

De luchtkanalen installatie zorgt vanzelfsprekend ervoor dat de transportatie van lucht op een eenvoudige wijze naar binnen of naar buiten wordt afgevoerd. Echter is dit niet vanzelfsprekend wanneer er geen adequaat of zorgvuldig luchtkanalen onderhoud plaatsvindt. Met als gevolg dat bacteriën en andere niet gewenste stoffen de kans krijgen om zich te nestelen. Met name voor bacteriegevoelige omgevingen is het een must dat luchtkanalen reinigen zéér professioneel volgens een specifieke aanpak wordt uitgevoerd. Om dit te realiseren maken we gebruik van diverse reinigingstechnieken en materieel die worden afgestemd op de desbetreffende vervuiling en installatie. Op deze wijze is effectief luchtkanalen reinigen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van hogedruk reiniging, vacuüm reiniging of het toepassen van een borstel- en/of persluchtmethode. 

Nijhuis Reiniging verricht diverse werkzaamheden voor uiteenlopende toepassingen. Denk hierbij aan ventilatiekanalen reinigen, vetkanalen reinigen en mechanische ventilatie onderhoud. Daarnaast kunnen we ook luchtkanalen inspecties verzorgen. 

Werkwijze Nijhuis Reiniging m.b.t. luchtkanalen reinigen

We starten met een inventarisatie van de aard van de vervuiling en de wijze waarop de luchtkanalen functioneren. Hierbij worden alle risico’s en aandachtspunten in kaart gebracht. Deze worden vervolgens met jouw organisatie besproken, vooraf aan de uitvoering van het project. Nijhuis Reiniging werkt volgens de laatste wet- en regelgeving die van toepassing is binnen de desbetreffende branche en omgeving. Daarbij maken we gebruik van eigen materieel en vakbekwame gecertificeerde medewerkers. Op deze manier kunnen we onze kwaliteit waarborgen! 

Meer weten over luchtkanalen reinigen door Nijhuis Reiniging?

Wil je meer informatie ontvangen over onze werkzaamheden op het gebied van luchtkanalen reinigen en onze expertise? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0652-355 759 of e-mail ons via info@nijhuisreiniging.nl.