Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59
Industriële reiniging

Industriële reiniging van installaties

Het afgelopen kwartaal hebben we veel werkzaamheden verricht aangaande de industriële reiniging van installaties. In dit artikel gaan we in op de werkzaamheden die we zoal hebben verricht en welke reinigingstechniek we hierbij toepassen. 

Industriële reiniging & soorten installaties

Nijhuis Reiniging voert in de breedste zin de industriële reiniging van installaties uit. Van eenvoudige reiniging tot zéér complexe reinigingsuitdagingen. Bij de industriële reiniging van installaties kun je denken aan het aanpakken van de vervuilingen m.b.t. leidingsystemen, verwarmingselementen, luchtkoelers, pijpleidingen, zuiveringsinstallaties en reactoren. 

Reinigingstechnieken t.b.v. industriële reiniging installaties

We verrichten onder anderen de industriële reiniging van installaties uit in de (voedings)industrie, farmaceutische industrie en petrochemische industrie. Afhankelijk van de type vervuiling en type installatie en inhoud (zoals droge stoffen, chemische inhoud etc.) passen we verschillende reinigingstechnieken toe om de reiniging van installaties zo effectief mogelijk te verrichten. Denk hierbij aan:

Om de juiste reinigingstechniek of een combinatie van reinigingstechnieken te bepalen voor de industriële reiniging van installaties, maken vooraf een inventarisatie, een gericht plan van aanpak en bespreken we met elkaar de vereisten en verwachtingen vanuit jouw organisatie. Indien gewenst kunnen we ook het onderhoud van de reiniging m.b.t. de desbetreffende installatie(s) verzorgen.

Aanvullende informatie ontvangen over industriële reiniging installaties?

Wil je meer informatie ontvangen over de werkzaamheden die wij verrichten op het gebied van industriële reiniging van installaties? Wij vertellen je graag over de mogelijkheden. We kunnen eveneens, indien gewenst, andere werkzaamheden op het gebied van reiniging verrichten. Bel ons op via het telefoonnummer 0652-355 759 of e-mail ons via info@nijhuisreiniging.nl.