Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59
Gritstralen wegenbouw

Gritstralen in de wegenbouw & railinfra

De komende maanden gaan we dieper in op de mogelijkheden van de reinigingsmethoden die we toepassen binnen de diverse branches. In dit artikel geven we jullie een kijkje in de keuken van de wegenbouw- en railinfra in combinatie met gritstralen. 

Toepassingen gritstralen in de wegenbouw & railinfra

Gritstralen zetten we regelmatig in om oppervlakken te stralen in de wegenbouw & railinfra branche. De reinigingsmethode is namelijk een grovere methode om oppervlakken op een effectieve wijze te stralen of voor te behandelen, vandaar dat deze methode veelvuldig wordt toegepast in de branche. Concreet kan je hierbij denken aan het verwijderen van markeringsvelden op het asfalt. Of het ontroesten en blank stralen van treinrails of wagons. 

Gritstralen combineren met andere reinigingstechnieken

Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden is het mogelijk dat we naast gritstralen ook andere reinigingstechnieken dan gritstralen combineren met stofvrij stralen en/ of natstralen. Deze technieken passen we toe voor de afwerking van bijvoorbeeld snelwegen, stalen bruggen, vliegvelden, tunnels, laadperrons etc. Al onze werkzaamheden voeren wij uit met een geavanceerd machinepark en eigen vakbekwame medewerkers, zodat we een optimale kwaliteit kunnen garanderen en op een effectieve wijze het project kunnen uitvoeren!

Duurzame conserveringslaag bij o.a. gritstralen essentieel

Het toepassen van een duurzame conserveringslaag zorgt voor een slijtvaste en duurzame bescherming. De wijze waarop dit gebeurt is zeer bepalend voor het eindresultaat en de levensduur van het desbetreffende oppervlak. Belangrijk is wel dat het oppervlak hiervoor geschikt is. Zo wordt de duurzame conservingslaag ingezet om vloeren vloeistofdicht te maken of voor betonelementen zoals trappen en bruggen. Daarnaast kan de conserveringslaag zorgen voor een fraaier uiterlijk, doordat de coating in verschillende kleuren kan worden aangebracht.

Meer weten over gritstralen in de wegenbouw & railinfra?

Wil je meer informatie ontvangen over gritstralen en andere straal- en reinigingstechnieken die wij toepassen in de wegenbouw en railinfra? Wij staan je graag te woord. Bel ons op via het telefoonnummer 0652-355 759 of e-mail ons via info@nijhuisreiniging.nl.