Check Icon (Complexe) specialistische reinigingCheck IconGecertificeerdCheck Icon Snelle service
Phone Icon 06 - 52 35 57 59

Gevelreiniging

Bakstenen- metsel- of voegspecie elementen van een woning of bedrijfspand kan een fraaie uitstraling hebben mits het goed onderhouden wordt. Zoek je een partner die jou hierin kan ondersteunen? Regelmatig ontdoet Nijhuis Reiniging gevels van vervuiling met behulp van onze bewezen techniek in gevelreiniging. Immers staan onze gevels en voegen in Nederland voortdurend onder druk van ons Nederlandse klimaat.

Werkwijze gevelreiniging Nijhuis Reiniging

GevelreinigingAllereerst voeren we een analyse uit om te bepalen welke reinigingsmethode het meest geschikt is voor de gevelreiniging. Afhankelijk van het te reinigen object en vervuiling is het ook mogelijk dat een combinatie van reinigingsmethodes passend is. Hierbij kun je denken aan stoomreiniging, chemisch reinigen en/ of zandstralen. Om de gevels gemakkelijker te onderhouden passen wij bij vrijwel alle reinigingsklussen hydrofobering toe om de gevels van jouw woning of bedrijfspand perfect te onderhouden. Alle werkzaamheden verzorgen wij met eigen materieel en gecertificeerde medewerkers.

Vervuilingen die wij aanpakken met gevelreiniging 

Nijhuis Reiniging voert diverse soorten gevelreiniging uit. Hierbij kan je denken aan:

  • Het verwijderen van milde aanslag zoals mos of klimop.
  • Het verwijderen van verfresten of roet.
  • Hardnekkige vervuiling zoals graffiti of kauwgom.

Voordelen & eigenschappen gevelreiniging

  • Het laten reinigen van gevels zorgt voor een fraaier aanzicht en de gevels raken minder snel beschadigd. Daarnaast blijven de gevels na onze in te zetten reinigingstechniek langer schoon.
  • Om beschadiging te voorkomen is het verstandig om na het reinigen de gevel te laten impregneren. Deze nabehandeling van de gevelreiniging zorgt voor een vuilafstotende en vochtwerende werking.
  • De waterdruk, (in)spuithoek en afstand is bepalend om effectief de vervuiling te verwijderen.

Meer informatie over gevelreiniging?

Wil je meer informatie over gevelreiniging? Of zou je graag een offerte willen ontvangen? Wanneer je contact met ons opneemt vertellen wij je graag meer hierover. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0652-355 759 of neem contact met ons op via info@nijhuisreiniging.nl.

Terug naar overzicht industriële reiniging

Zij gingen u voor

Informatie Aanvragen